Weer aan de bak

Vanmorgen de rit naar de paalbergweg weer uitgevoerd. De vakantie zit er weer even op en ik kan meteen een week stand-by in gaan vullen. De slechte dag van gisteren dreunt nog steeds na. De hele dag maar een beetje in een roes overleefd. Na het werk boodschappen gedaan voor mams en daar naar toe gegaan. Na het eten dan weer eens naar huis. Auto leeghalen, wasmachine volstoppen, klokken opwinden (jawel!) en de thermostaat weer op het normale programma instellen. Vroeg naar bed en nog even lezen. Nacht één van de stand-by is weer een feit.

About Peter Hofman 2146 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.