Foute fanmail

Lekker 🙁 Sinds tijden toch weer geconfronteerd met foute fanmail 🙁 Die van het CJIB 🙁 Toch weer een keer in de fout gegaan op de verkeerde plek. Deze keer had ik dan wel een keer een foto. Die kun je meteen via de site downloaden. In ieder geval wel ongestoord de eerste stand-by nacht doorgekomen. Na een dagje overleven op de werkplek, weer naar huis. Droger leeghalen, wasmachine inhoud in de droger doen en weer starten. Droge was opbergen. Ondertussen toch gebeld in de stand-by dienst… Voor iets wat biet voor ons is… De service desk zocht iets korter dan hun neus lang was en kwam bij ons ter. Ten minste… Ze dachten dat ze een andere afdeling belden… Zucht… Hun werk gedaan en in Service Now opgezocht wat de goede oplosgroep was en ze weer een fijne avond gewenst. Uiteindelijk gaat het er om dat de klant geholpen wordt. Daarna  Colin zijn bed afhalen en in de wasmachine doen. Zo kom je de avond wel door. Toen dat bed weer was opgemaakt, lekker zelf naar bed gegaan om nog wat te lezen. Morgen weer een dag…

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.