Bertus

Wakker geworden in een witte wereld. Niet diep wit, maar wit genoeg. Net op tijd bij de bushalte aangekomen. Stiekum toch ff door rood gereden om nog net achter de bus te kunnen stoppen. Die wisselde net voor mijn neus van nummer 999 naar 145 🙂 Daarna naar Apeldoorn afgereisd. In de ochtend wat dingen doorgesproken over het free IPA project en in de middag ben ik met Theo naar onze collega Bert gegaan die nog steeds in het ziekenhuis ligt na een longembolie en hersenbloeding. Gelukkig mag hij inmiddels het ziekenhuis verlaten om in een revalidatiecentrum verder te herstellen. Hij was verrast met ons bezoek, want vanwege zijn verhuizing morgen naar het revalidatie centrum, had hij geen bezoek neer verwacht, maar heee, hij was jarig! Dus samen met Theo en gebakjes, afgereisd naar Zwolle. Hij was goed aanspreekbaar en blij dat hij het ziekenhuis uit mocht. Dan kan hij weer aansterken en verder opknappen. Na het gebakje en een goed gesprek gaf hij aan dat hij toch wel weer een tukkie wilde doen, dus zijn Theo en ik weer op weg gegaan. Ik ben weer netjes in Apeldoorn bij mijn auto afgestemd kon mijn weg naar huis vervolgens. Naar mams dan. Lekker nasi gegeten en toen weer naar huis. Lekker op de bank gehangen. Tattoo’s bekeken op tv en bijtijds naar bed met een boek. Deel ugh uit de Perry Rhodan serie.

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.