Dikke zaterdag

Om de dikke dinsdag toch te vieren hebben de Beerendonks de dikke zaterdag bedacht. Dat is dus vandaag. Eerst lekker uitgeslapen, toen nog even wasjes gedraaid en naar de Olympische Spelen gekeken. Tegen het einde van de middag de spullen weer in gepakt en naar Hillegom afgereisd. Dat zat nog niet helemaal mee. Trage elementen bij de pomp en op de weg, maar uiteindelijk toch aangekomen. Bij hetg indraaien van de straat kwam de pannenkoekenlucht je al tegemoet. Ze waren al aan het bakken met het raam open. Tegen half zeven was iedereen aanwezeig en konden we echt aanvallen. Voor die tijd hadden we stiekum al een paar van die dingen weggewerkt. Na het wegwerken van het grootste deel van de gebakken pannenkoeken, waren er nog ijsjes na. Tot slot koffie en thee en toen was iedereen wel voldaan 🙂

About Peter Hofman 2227 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.