Einde standby dienst

Het zit er weer op… Deze standby dienst is weer ten einde. Vanavond weer lekker slapen! Omdat ik vandaag in mijn eigen bed wakker werd, heb ik even een ommetje gemaakt langs het Kaj Munk College. Normaal rijd ik daar gewoon langs 🙂 Door naar de paalbergweg en onderweg in het ochtengebed ingebeld. Aan de paalbergweg, bleek er weer periodiek onderhoud aan de noodgeneratoren te zijn. Daardoor was het hele achter parkeerterrein onbereikbaar en doordat ik al wat later wes, was het dringen in de garage. Dringen om er in en weer uit te komen, want er was geen plek meer. Behalve dat hoekje 🙂 Geen echte officiele plek, maar ik sta niemand in de weg.

About Peter Hofman 2146 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.