En weer naar Apeldoorn…

Wakker worden was heerlijk 🙂 Ten minste, niet dat je dan je bed uit moest, maar wel na weer een nacht nachtrust. Dat is dan echt het enige voordeel van de standby dienst: de eerste nacht erna, slaap je heerlijk! Nog heel even langs de paalbergweg om iets met een collega door te nemen en daarna naar Apeldoorn. Op de heenweg even de benen gestrekt bij Verzorgingsplaats Honswijck en meteen de daar liggende cache meegepikt. Banaantje opgegeten en weer door. De rest van de rit ging problemeloos. Aan de fauststraat een plek gevonden bij wat collega’s en doorgeklust tot de presentatie van IBM over de Power9. Na die presentatie nog even het werkoverleg er doorheen jassen en dan weer op pad. Even een tussenstop bij Bep. Ik had nog steeds twee koelkastmagneten om af te leveren. Gezellig meegegeten aan de bonenschotel en verder naar huis. Op de terugweg weer even de benen gestrekt bij Verzorgingsplaats De Hackelaar en daar de cache opgepikt. Thuis lekker alles laten vallen en bijtijds in bed gaan liggen lezen.

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.