Even naar de klant…

Tja, vanochtend een standaard ochtend als vele anderen… Opstaan, eten maken, auto ontijzen, richting paalbergweg, plekkie in garage vinden en inbellen in het ochtendgebed. Na de call even langs Staples om een verkeerd bezorgde tape af te leveren. De veel gebruikte kreet “even naar de klant” om in de Amsterdamse poort te gaan winkelen werd nu werkelijkheid. Staples zit daar met buiten. Verder lekker bezig geweest met twee machines waar ik opeens niet meer op kan. Vaag. Na het werk weer naar Only Friends. Lelie blij en er kwam nog een ander, Kai, vragen of hij met ons mee mocht doen. Prima hoor. Toen ik het water in ging, zat Rick ook klaar 🙂 Alledrie geoefende duikertjes die oefeningen wilden doen, dus geen probleem. Nadat zeven uur in het water lag en alles voor acht uur klaar lag, ben ik weg gegaan. Ik moest nog iets ophalen bij het service punt en moest ook nog even döner halen. Omdat er thuis waarschijnlijk op me gewacht werd, heb ik maar gehaald in plaats van het daar op te eten. Thuis was Annet er inderdaad al. Die zat weer te werken. Lekker dat dat kan tegenwoordig, maar het zorgt ook dat je het gaat doen ook. Wat later kwam. Monique Colin nog brengen en was mijn woensdag weer compleet. Truste!

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.