Goedkope kaartjes :)

Annet ging vroeg weg vanmorgen. Die moest op tijd in Nieuw-Vennep zijn. Colin had het eerste uur geen les, dus wij hebben het rustig aan gedaan. Op ons gemak het ochtendritueel gedaan en hem bijtijds bij de bushalte gedropt. Daarna kon ik op de A9 zo aansluiten achter aan de file. Geen idee wat er aan de hand was en daar ben ik verder ook niet achter gekomen, maar het zorgde wel voor een reistijd van bijna een uur 🙁 Gedurende de dag het schaatsen blijven volgen. Het schaatsen was over het algemeen niet al te succesvol, slechts één dame sloop overal tussendoor en haalde onverwacht goud op de 1000 meter shorttrack. Twee Koreanen knikkerden elkaar uit de baan, en toen waren er nog drie. Medaille verzekerd, maar dan toch voorop blijven rijden 🙂 Na de pauze mijn veroordelingsgesprek gehad. Het eindresultaat was “Succesvol”. Vol op stoom naar het nieuwe jaar dus. Ook kaarten voor Star Wars Identities besteld. Twee voor de prijs van één. Dat kon ik niet laten liggen natuurlijk. Aansluitend nog even langs de IKEA voor wat spullen. Twee led peertjes voor de afzuigkap. Een van de lampen was stuk, dus meteen alle twee maar door les vervangen. Ook pakjes batterijen meegenomen. De vitrinekast heb ik nog even laten staan. Daar moet ik nog even over nadenken. Tot slot door naar mams. Lekker nasi gegeten en daarna naar huis. Lekker rustig op de bank hangen.

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.