Cadeautje…

En het is weer vrijdag! Lekker uitgeslapen met z’n tweeën. Colin hoeft pas om half elf op het Kaj Munk College te zijn om een practicum in te halen. Het zou niet zo lang duren, dus ik heb hem gebracht en ben lekker voor de deur blijven zitten met mijn e-reader 🙂 Zonnetje op mijn snoet, raampje open. Het duurde uiteindelijk toch nog een vol uur, maar dat had meer te maken met de docent begreep ik. Maar goed, dat heeft hij weer ingehaald. Meteen door naar Meerzicht, waar we lekker op tijd voor de lunch aankwamen. Gezien de drukte, was ik bang dat we wel even een poosje zouden moeten wachten, maar d pannenkoeken kwamen best wel snel. Ik denk dat we er weer even tussendoor gegooid zijn 🙂 Het heeft zo zijn voordelen om vaste klant te zijn denk ik. Toen naar huis om op tijd te zijn voor een pakketje dat geleverd zou worden. Het verjaardagscadeau van Rebecca voor volgende week. De aflevertijd was op een gegeven moment al riant verstreken. Geef dan geen van-tot tijd aan denk ik dan, maar goed, het kwam dan toch nog. Verder de middag wasjes gedraaid en gedroogd. Na het eten weer de spullen ingepakt en naar Hillegom afgereisd.

About Peter Hofman 2136 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.