C2000

Vanmorgen eerst verf en toebehoren gekocht zodat Annet de trap kan gaan schilderen. Als dat gebeurt is worden de treden bekleed. Daarna het schilderij weer boven de bank opgehangen. Die staat inmiddels aan de andere kant van de kamer. De rest van de dag lekker rustig aan gedaan. Veel gelezen. Aan het einde van de middag hoorden we opeens sirenes. Even een snelle blik op de C2000 wees uit dat er een aanrijding met een trein was. Gezien de plek, moest dat wel een springer zijn. Ook zag ik dat de lifeliner opgeroepen was vanaf het VU. Even later hoorden we die inderdaad aankomen. Na een paar rondjes is die echter weer onverrichter zake weg gevlogen. Ingreep bleek kennelijk zinloos. Landen kan daar op diverse plekken. We stem vroeg, want Annet kon onverwacht met haar zus en anderen mee naar het de la mar theater voor Hendrik Groen.

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.