Rondje duinen

Weer lekker uitgeslapen. Toen nog een stukje van de sluitingsceremonie van de Olympische Spelen gezien, tot dat te langdradig werden ik het maar afgezet heb. Verder lekker rustig zitten lezen. Rond een uur of drie nog even de duinen in gegaan. We moesten toch nog een groepskaart kopen voor dit jaar, dus dat konden we dan meteen even doen. Bij Oranjekom bleek dat de groeps-jaarkaarten afgeschaft waren. Die zijn vervangen door persoonlijke jaarkaarten. Die zijn dan wel goedkoper, maar op naam 🙁 Beetje jammer, maar helaas. Toch ieder een jaarkaart genomen. We zijn vaak genoeg in de duinen. Weer bij Annet thuis meteen de tijdelijk jaarkaarten geactiveerd. De echte krijgen we binnen twee weken thuisgestuurd.

About Peter Hofman 2146 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.