Rare vakantie

Vanmorgen wakker geworden in Hillegom. In tegenstelling tot andere maandagen had ik geen haast. Uitgeslapen en een rustige ochtend gehouden. Het is vakantie! Het Kaj Munk College was dicht deze week. De vakantie had niemand echt behoefte om iets te gaan ondernemen. Sterker nog : Colin wilde liever niet aldoor op pad. Een locatie waar we bleven was nog wel te doen, maar het moest voor geen actieve vakantie worden. Dus we doen het rustig aan. In de middag samen naar huis gegaan. Later nog naar mams geweest en toen weer lekker op de bank geploft. Morgen gaan we naar Star Wars Identities.

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.