Serieus! Wit?

Lekker uitgeslapen. Niet vroeg op voor wat dan ook. Nog een uurtje in bed liggen lezen en toen ontbeten. Bij het maken Van het ontbijt kijk je toevallig naar buiten en… Wit!? Er was een paar centimeter sneeuw gevallen! En met -6 zal dat wel even blijven liggen ook. Brrrr… Blade Runner 2049 gekeken en toen naar [OF] gegaan. Na de eerste duik zat mijn linker oor weer potdicht, dus heb ik daar maar bij gelaten. Er waren relatief weinig vrijwilligers, maar gelukkig door de vakantie ook minder duikertjes. Frieda had pannenkoeken voor ons gebakken, dus dat was lekker smullen. Na het duiken en assisteren, weer via de [DONER] naar huis gereden. Ook nog even de auto volgegooid met benzine voor de rit morgen. Thuis was Annet er al. Die zat lekker in de deken gerold en met mijn pantoffels aan op Mies Bouwman te wachten. Colin was lekker op zijn kamer bezig en zat met smart op de shoarma te wachten. Straks lekker naar bed en morgen weer vroeg op. Antwerpen, here we come!

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.