Lekker dierentuinbeeldje

Lekker uitgeslapen vanmorgen. Colin bleef ook nog lekker in zijn bed liggen. Meteen ‘s morgens even de was in de droger gedaan zodat alle kleding weer beschikbaar was voor het weekend. Tegen elf uur broodjes scrambled eggs gemaakt om het ontbijt en de lunch samen te vatten. Ondertussen druk bezig geweest met het reorganiseren van de e-books. In een poging mijn bekende fantasy en Science fiction boeken te completeren, lekker aan het zoeken en categoriseren geweest. Ook nog even wat foto’s van gisteren in de dierentuin bekeken. Ik herinnerde me een fraai tafereeltje met kikkertjes rond een vijver. Die maakten wat obscene gebaren naar elkaar 🙂 Vroeg in de middag, Colin naar oma Willie gebracht voor een kort logeerpartijtje. Dat wilde hij al zo lang, maar het kwam er aldoor niet van. Nu dan in ieder geval een nachtje. Daarna nog even naar mijn moeder en toen naar huis om de spullen in te pakken voor het weekend. Vast de schoolspullen mee, zodat ik niet weer langs huis hoefde. Bij Annet lekker chili gegeten en daarna even samen weer wat muren vrij gemaakt voor de schilder morgen.

About Peter Hofman 2146 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.