Creepy sixteen!

Vanmorgen kwam de schilder nog de rest van de muurtjes schilderen en nog een ander muurtje even bijwerken. Toen die weer weg was, zijn we richting Almere vertrokken voor de eerste verjaardag van dit weekeinde. Rebecca was 16 geworden en vierde dit vandaag. Haar wens… Een opgezette vogelspin… Die scheen za al heel lang te willen hebben, maar dat was er nooit van gekomen. Dus ik had wat rondgesnuffeld en dit fraaie exemplaar gevonden. We wat lichte twijfel het cadeau overhandigd, maar het bleek een schot in de roos. Helemaal happy! Na een kop soep, door naar Lex. Die was vandaag echt jarig. Voor hem hadden we een speciaal biertje bedacht. Hillegom heeft zijn eigen brouwerij, dus daar hadden we een setje speciale Hillegomse biertje gekocht, waaronder de bekende “Blauwe tram”. Bij Lex aangekomen, bleek dat we niet de enige waren met het speciale biertjes idee… Alsof we het afgesproken hadden 🙂 Volgend jaar chocolade 🙂 Bij Lex moesten we weer bijtijds weg, want we zouden Colin ook nog bij oma ophalen en dat moest niet al te heel erg laat worden. Bij oma Willie en Ad ook nog een kop koffie gedronken en toen richting Hillegom. Onderweg kwam het onderwerp schaatsen ter sprake en zijn we nog even snel lang mijn huis gegaan voor mijn schaatsen en naar Monique toe voor colin zijn schaatsen. Die waren echter inmiddels riant te klein, dus dat ging niet lukken. Morgen maar kijken of we nog iets met schaatsen bij Annet kunnen regelen.

About Peter Hofman 2135 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.