Toch nog schaatsen

Door een combinatie laat naar bed en vroeg op, ging het schaatsen niet door als gepland.  Uiteindelijk is Annet maar alleen naar de roeivereniging gegaan om  daar voor de deur te gaan schaatsen. Ze hadden voor vanochten koek en sopie geregeld. Even later ben ik er zelf toch ook nog maar achteraan gegaan. Nummer drie was niet te bewegen… Na het schaatsen is Annet naar snel tussen de bedrijven door naar haar moeder geweest, want in de middag wilde ze ook wel graag mee naar de verjaardag van Ingrid. Die vierde het vandaag. Alles bij elkaar een ren-en-vleig weekend. Weer in Hillegom, was Kai ook gearriveerd. Die zou blijven eten. Afgepeigerd, vroeg naar bed. Morgen begint de werkweek weer 🙁

About Peter Hofman 2197 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.