Maandagen…

En het is weer maandag… De werkweek is weer begonnen… Ik kon een uurtje later in actie komen, omdat Colin blijkbaar op maandag nu het eerste uur geen les heeft. Hem weer bij het Kaj Munk College afgezet en door gereden naar de paalbergweg. Onderweg ingebeld in het ochtendgebed en iets later waar achter mijn bureau neergeploft. “Gelukkig” begint er ook meteen weer een week stand-by 🙁 Het Free IPA verhaal komt een beetje los. We hebben voor elkaar dit een beetje vlot te trekken. We hebben een collega gevonden die en verstand van zaken heeft en bereid is mee te denken 🙂 Na het werk even naar de IKEA om een vloerbeschermer te halen voor achter de schoenenrekjes van Annet. Daarmee kunnen we de nieuw geschilderde muur een beetje beschermen. Aansluitend naar mams. De traditionele patza(a)k weer bezocht en na het eten Colin weer naar Monique gebracht. Nog even Colin zijn verjaardag doorgenomen en daarna naar huis. Alles weer uit de auto naar boven verkassen en de vloerbeschermer in tweeën gezaagd met de decoupeerzaag. Daarna nog heel even op de bank televisie gekeken, maar al snel naar bed gegaan.

About Peter Hofman 2227 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.