Meltdown/Spectre fixen

Ook de tweede stand-by nacht ongestoord doorgekomen. Een goed begin is het halve werk denk ik dan maar. Hopen dat dit zich voortzet. Op mijn gemak naar de paalberweg gereden. Vandaag hoef ik een keer niet ergens anders te wezen (ten ministe…) Als eerste de declarartie van de reiskosten maar ingediend. Gelukkig kun je ook met een anonieme OV-chipkaart een overzicht van je ritten en de kosten maken. Anders had ik nog ieder keer kaartjes moeten kopen. Ik ga tegenwoordig zo veel mogelijk met het OV. De reistijd is wel anderhalf keer zo lang, maar de kilometerstand van mijn auto springt met sprongen omhoog en daar heb ik geen zin in. Aan de paalbergweg meteen (virtueel) met z’n allen aan dek gesprongen in de zin van “alle hens aan dek”… Voor de Meltdown/Spectre kwetsbaarheden moeten er met spoed systemen gepatched worden om te voldoen aan onze KPN Security Policy. Terwijl de eerste update draait nog even de reis offerte voor de Mei vakantie geaccepteerd. Als het definitieve reserveren van vlucht en accomodatie lukt, zit ik met Annet in die periode op Bonaire. De omgedraaide pin in mijn horlogeband lijkt het ook te houden ?! Dat zou een pak geld schelen als dat de oplossing is! Voor alle zekerheid dan wel een hele nieuwe pin gaan kopen, maar dat zijn de kosten dan niet. De eerste VIO server was begin van de middag klaar. Meteen begonnen aan de tweede. Dat zou hopelijk wat sneller gaan, omdat de procedure nu bekend is. Die tweede bleek inderdaad sneller te gaan. Ales verliep zoals veracht en ervaren bij de eerste, dus geen verrassingen. Daardoor had ik toch tijd om naar Only Friends te gaan. Wel voor een beperkte inzet, want ik ben nog steeds stand-by 🙁 Ik had mijn drie fans weer op me wachten 🙂 Leslie, Rick en Kai vinden het best wel prima dat ik al die oefeningen met ze doe. Met name de extratjes als het afdoen van de setjes en met een ademteug naar het setje van de buurman zwemmen. Op de balustrade stond Astrid opeens naar met te roepen. Yarah loopt maatschappelijke stage bij Only Friends 🙂 Colin is net klaar 🙂 Bijtijds toch weer opgebroken. Kijken of ik nog een VIO er doorheen kan drukken vanavond. En de stand-by dienst maak ook niet dat ik rustig in de bak lig. Via de döner weer op huis aan. Annet was daar al. Die was uit haar werk meteen maar naar mijn huis gegaan zonder eerst naar Hillegom te gaan. Later kwam Monique Colin nog brengen en mijn woensdag avond was weer compleet 🙂 Truste!

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.