De volgende film???

Gelukkig weer niet gestoord vannacht. De stand-by lijkt wat rustiger te worden. Als ik er nu maar wat beter bij kon slapen 🙁 Het ochtendritueel weer afgewerkt en aan de paalbergweg begonnen aan de volgende VIO. Daar ik vandaag niet de enige was, ging het een stuk trager. De bronmachine moest zijn werk nu verdelen over meerderen. Dus de update opstarten “And Now We Wait”. In de pauze even naar”de klant”. Deze keer weer alsof. Even bij de Decathlon gekeken naar reddingsvestjes voor Annet en eventueel meerdere roeimaatjes. Die dingen schijnen verplicht te worden, maar de reeds aangeschafte vestjes kosten nogal wat! Bij Pathé werd de nieuwe Tomb Raider film aangekondigd 🙂 Misschien de volgende om naar toe te gaan. Na mijn werk weer naar mams. Colin was uit school doorgegaan naar Monique. Die zou hem nog helpen met huiswerk. Lekker nasi gegeten en gewacht tot Colin klaar was en naar beneden kwam. Samen naar huis en de rest van de avond lekker rustig aan gedaan.

About Peter Hofman 2190 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.