Reddingsvestje

Mijn plannetje om lekker te gaan lezen vanmorgen viel in het water, omdat de e-reader leeg was. Dat gebeurt met een boek nou nooit 🙂 Dus maar een beetje verder gegaan met het fatsoeneren van de vakantie pagina’s op de site. Alle GPS Visualiser kaartjes nagekeken en van de nieuwe Google-api voorzien. Ook overal de juiste API-sleutel in gezet. De kaartjes beginnen weer één voor één zichtbaar te worden. Toen nog even even op pad naar een juwelier voor een nieuwe pushpin voor mijn horloge. Dat scheelde weer een nieuwe band of nog erger, een nieuw horloge.Een titanium band is dus gewoon te repareren. Mits je geen speciale uitvoering hebt, zoals mij vorige horloge. Door naar de Decathlon om voor Annet naar het reddingsvest te kijken. Dat was ook snel bekeken, want het leek prima te zitten. Straks zal in de praktijk moeten blijken of het dan nog steeds handig, maar in ieder geval heeft ze iets. Toen naar de IKEA voor galzen. De gewenste streepjes zaten niet meer in het assortiment, dus maar de alternatieve streepjes. Ook nog even gezellig langs mijn mams en toen weer terug naar Hillegom.

About Peter Hofman 2140 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.