Horloge gered

De nieuwe pin houdt het! Het bandje is gered. Annet is naar haar moeder geweest om samen met haar naar de kerkdienst in het verzorgingstehuis te gaan. Het leek me wel leuk om een keer mee te gaan, maar ik was inmiddels geveld door een stevige hoofdpijn. Weinig ondernomen vandaag dus.

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.