Ideale werkhouding

Maandag ochtend. Inmiddels acht uur geweest. De stand-by zit er weer op! Na het ochtendgebed met weer lekke vastgebeten in de IPA. Samen met een collega proberen uit te zoeken waarom ik niet in mag loggen. We kwamen helaas niet tot een werkende oplossing, maar we zagen wel waar dingen fout gingen. Die moeten we dus verder uit gaan zoeken. In de pauze nog even lekker in de nieuwe lounge hoek gehangen 🙂 De meegebrachte zeshonderd-spellen-in-één-Nintendo-kloon bewees zijn diensten 🙂 Na het werk, naar mams. Nog even snel wat aspirine voor haar gekocht en toen lekker gegeten. Na het eten weer naar huis. Alle spullen weer naar boven gehesen en zometeen lekker vroeg naar bed. Lekker rustig slapen na de stand-by week. Truste…

About Peter Hofman 2145 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.