A9 Weg…

Gelukkig weer goed geslapen vannacht. Nog wel wat onrustig, maar in ieder geval zonder de telefoon-dreiging. Na de derde snooze, maar in de actie gekomen en naar de paalbergweg afgereisd. Verder met puppet en ipa. Ondertussen ook were een nieuwe banner foto op de site gezet. Eerst een sterrenhemel zoals HNSKY die laat zien voor vanavond, maar later toch het panormama van Kambiri Point. Na het werk lekker naar huis. Nog even boodschappen gedaan om wat spullen aan te vullen en daarna thuis lekker rommelen. Stoeien met een widget op de site, die niet doet wat ik hoop. Na de bouwer gevraagd te hebben, lijkt er een conflivt te zijn met een thema. Daar wil hij wel even naar kijken. Later op de avond kwam Annet nog. Omdat ze morgen in Amsterdam moest zijn, was dat vandaag makkelijker dan morgen.

About Peter Hofman 2190 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.