Migrainedraakje

We konden vanmorgen weer ijs van de autoramen krabben. Annet stond net iets gunstiger, dus die was eerder klaar. Aan de paalbergweg mijn tanden weer in ipa gezet. Stap-voor-stap alles uitgetest en tot de conclusie gekomen dat het aan de ipa kant zou moeten werken. Het probleem lijkt dus op onze eigen machines te zitten. Wel iets vreends ontdekt, maar het hoe en waarom daarvan is nog duister. Het lijkt me in ieder geval iets wat niet klopt en aangepast moet worden. Of dat dan de rest van de problemen ook oplost??? We gaan het zien. Halverwege de middag met een opkomende migraine naar huis gegaan. Door het aldoor wisselen van tassen, waren mijn medicijnen ergens achtergebleven. Gelukkig is het dus wel zoveel beter geworden, dat ik ze dus kan vereten, maar nu was dat even lastig. Only Friends zat er niet in, maar mijn bed in gedoken. Aan het eind van de middag toch nog een wandeling langs de oude A9 gemaakt om mijn hoofd een beetje helder te krijgen. Va de A9 zijn eigenlijk alleen de viaducten nog over. De rest is al afgegraven. Later kwam René nog even langs om te kijken of we zijn tablet aan de gang konden krijgen, maar die weigerde om het geldige gmail account te koppelen??? Diverse opties via Google gevonden en geprobeerd, maar zonder resultaat. Hij moet maar even terug naar de winkel om dat ding goed te laten resetten. Toen kwam Monique Colin ook weer brengen en kon ik aan de eigenlijke avond beginnen.

About Peter Hofman 2223 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.