Het nieuwe werken

Vanmorgen wel erg vroeg bij de bushalte aangekomen. Ik wacht altijd even om zeker te weten dat Colin de bus in kan, maar ik had nu geen zin om zo lang te wachten. Ik ben dus maar doorgereden naar het Kaj Munk College. Hij was nu wel vroeg op school, maar die tijd ging hij gebruiken om zijn wiskunde nog even door te nemen. Wat later ben ik aan de paalbergweg weer aan de werkdag begonnen. Na de pauze vast richting Hoofddorp gereden. Ik zou Colin ophalen om hem naar Cor te brengen voor een nieuwe coup. Ik moest echter ook vlak daarvoor inbellen om een STASK te bespreken, dus heb ik er voor gezorgd dat ik rond die tijd al bij school was. Lang leve het nieuwe werken en mobiel internet! Terwijl Colin geknipt werd, heb ik voor mezelf een afspraak voor volgende week donderdag gemaakt. Na het knippen, samen naar mams. Nog even bij de modeltrein winkel een flesje modelbouw lijm gehaald. Na het eten weer lekker naar huis. Thuis begonnen met het in elkaar lijmen van een van de modellen die ik nog steeds heb slingeren. De vitrinekast waar ze in kunnen, staat al. Na wat knippen en plakken staat het ISS model nu onderin. Misschien zou bovenin logischer zijn , maar daar moet ik nog even over denken. De volgende modellen zijn de X-Wings T-65 en T-70. Maar daar moet ik ook de verlichting nog in monteren 🙂 Dat is niet standaard, dus dat wordt een beetje Dremelen.

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.