Knutselen

Bij het inpakken van zijn tas, kwam Colin er achter dat gym uitviel. Hij was al helemaal klaar om te gaan, maar dat was dus nog niet nodig. Samen naar mams gegaan. Ik heb daar lekker ontbeten en Colin is nog even met de computer bezig geweest. Vervolgens Colin naar school gebracht. Daarna weer even terug naar huis om wat te rommelen. Regen lunchtijd, Meerzicht bezocht en aansluitend nog even boodschappen gedaan. Toen weer naar het Kaj Munk College. Lekker rustig voor de deur Netflix gekeken. Van Star Trek Discovery stonden weer wat nieuwe afleveringen klaar. Hij boeit niet echt heel erg sterk, maar hij is nog interessant genoeg om te volgen. TOen we weer thuis waren, ben ik met het bouwen van de T-70 begonnen. Het standaard model is al leuk, maar het setje LED’s om de straalmotoren echt te laten schijnen en de fibers om de cockpit te verlichten, maken het wel erg af. Toen alles in elkaar zat, leek ik een kleine misrekening gemaakt te hebben door boven en onder omgedraaid te hebben. Het was ook niet echt super overzichtelijk met die X-Wings. Met de T-65 even wat beter opletten. Maar de schade is beperkt. Nu even nadenken over hoe ik alles nu op de alternatieve manier weg moet werken en dan komt het allemaal prima in orde. Samen met Colin het eten gemaakt. Hij kon me goed helpen met de varkenshaas. Ik had kennelijk niet de meest handige gekocht. Maar samen kwamen we er prima uit. De bloenkool was ook lekker er bij. Lekker samen het eten gemaakt en opgegeten. Toen met een noodgang alles opgeruimd en de spullen voor het weekeinde ingepakt. Volgende halte: Hillegom.

About Peter Hofman 2137 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.