Vergeten…

Lekker uitgeslapen terwijl Annet naar de gemeente ging om een paas zakken compost in haar kofferbak te laten gooien. Schijnt hier de gewoonte te zijn. Na het halen van de komposthoop, is ze nog met haar zus naar een ander verzorgingstehuis geweest om te kijken of dat beter zou zijn voor hun moeder. Dat bleke het geval en ze gaan haar direct inschrijven. Later in de middag nog even naar mijn huis gereden om de vergeten telefoons op te halen. Ik had het tijdstip zodanig gepland dat ik hopelijk thuis zou zijn voor PostNL die nog een pakje zouden bezorgen. Ondertussen nog even verder gegaan met de T-70. Voorzichtig de fibers voor de cockpit verlichting op hun plaats gelijmd. Het pakje kwam inderdaad redelijk op tijd. Niet op het allerlaatste moment of zelfs later zoals meestal het geval is. De spullen in gepakt en weer terug naar Hillegom gegaan. Daar mijn bloeddruk maar eens opgemeten. Het apparaat werkt in ieder geval, maar voor een zinnige meting, moet ik dat ‘s morgens vroeg gaan doen als ik net uit bed kom. Eens kijken of we een bruikbare serieuse metingen kunnen gaan krijgen in de nabije toekomst. Ben benieuwd of de hoge bloeddruk tijdens de keuring een uitzondering was. ‘s Avonds lekker roti gegeten en de rest van de avond lekker op de bank gehangen.

About Peter Hofman 2145 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.