LittleGeek

Vanmorgen begonnen met het herinstalleren van mijn oude Asus Eee PC. Die draaide nog steeds een oude versie van Windows XP, maar die is inmiddels qua beveliging zo lek als een mandje en niet meer vooruit te branden. De optie was: terug naar de oorsponkelijke xandros versie, die ook niet echt onderhouden meer werd. De versie vanaf de site stamde in ieder geval uit 2009. Of iets anders netbook-achtigs er op zetten. Snel gekozen voor Lubuntu, een light versie van Ubuntu. Tijdens de installatie nog een aflevering van Star Trek: Discovery gekeken.

About Peter Hofman 2145 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.