Cordaan MiniSymposium

Colin en ik verlieten weer als laatste de residentie Hillegom. Tussen opstaan en weggaan nog even aan het werk gegaan op de bank. Toch nog aan de vroege kant waren we bij het Kaj Munk College, maar goed, dat is niet anders. Doorgereden naar de paalbergweg. Deze keer maar weer met eigen inzicht de route bepaald om de files te omzeilen. En dat gaat toch beter dan de navigatie systemen. Je moet de weg maar weten 🙂 Onderweg het ochtendgebed bijgewoond en met frisse moed aan de dag begonnen. Geconstateerd dat er met het FreeIpa verhaal meer aan de hand is dan alleen even de laatste dingen testen. Ik krijg steeds meer de indruk dat het nooit gewerkt heeft en dat er dus in die zin nog helemaal niets te testen valt. In de pauze even een rondje kleine dingen. Pinnen ging niet, omdat de automaat alleen incourante briefjes uit wilde spugen. Bij de Action kon ik niet vinden wat ik hebben wilde. Het opladen van mijn OV-Chipkaart voor morgen, ging dan wel. Na het werk even snel naar mams om de spullen van Colin te brengen en door naar Hof van Sloten. Daar organiseerde Cordaan een mini-symposium door de studenten van Annet. Of ik foto’s kon maken 🙂 In eerste instantie was ze er al van uit gegaan dat dat niet ging, maar ik had donderdagavond nog gewerkt en morgen wordt ook een lange dag in Maastricht, dus ik kon wel een uurtje eerder weg. Na de foto’s via de Pataza(a)k terug naar mams. Samen de vette hap naar binnen gewerkt en toen Colin naar boven gebracht Monique was nog niet thuis, maar hij wilde graag al naar boven. Kon hij lekker op zijn gemakkie zijn gang gaan. Daarna zelf naar huis gegaan en alle tassen weer naar boven gesleurd. Ook nog wat lekkers voor de avond gehaald en toen verder knutselen aan de T-70. Die was even later af. Het kostte nog wat moeite om alle draadjes binnen het model te krijgen en te houden, maar een lijmpistool deed het verzet teniet 🙂 Voor de T-65 maar eerst eens wat beter kijken wat welk onderdeel ook alweer precies is.

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.