Tegen!

Vanmorgen lekker om ons gemak de dag begonnen. Annet hoefde pas kwart over negen op locatie te zijn en ik was van plan om eerst even te gaan stemmen en daarna nog een pakje op te halen bij het PostNL punt. Aan de paalbergweg het ochtendgebed meegamaakt en daarna aan de wachtwoord ronde begonnen. Dat is de periodieke taak om van alle machines die we beheren de wachtwoorden van administratieve gebruikers te wijzigen. Dat om inbrekers geen tijd te geven om de wachtwoorden te kraken. Nu hebben we natuurlijk helemaal geen inbrekers, maar het wordt voorgeschreven door onze KSP (KPN Security Policy). De procedure zoals we die hadden, is niet meer van deze tijd. In de loop van alle reorganisaties en geschoven afdelingen, klopt het niet helemaal meer. Het geluk is dat we weten wat er wel en niet meer klopt, maar dit is een mooi moment om het eens even goed te bekijken en wee naar de huidige tijd te tillen. Dat kostte alles bij elkaar toch nog een groot deel van de dag. Na het werk nog even naar Only Friends. Daarna weer via de döner naar huis. Colin kwam ook weer en ik heb nog een beginnetje gemaakt met de T-65 X-Wing.

About Peter Hofman 2137 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.