Uitslag Haarlemmermeer.

Er blijft ook geen pijl op te trekken. Dat OV. Altijd is die bus te laat. Echt altijd. En we zorgen toch dat we vroeg bij de halte zijn, want je wilt hem toch niet missen. Zijn we vandaag iets later, nog steeds ruim op tijd, zien we die @^%##&@&@ bus in de verte al bij de halte wegrijden ?!?! Vijf minuten vóór zijn tijd. Gelukkig kon ik bij de volgende halte achter hem staan en Colin de kans geven nog in te stappen. Daar kwam ook nog een jongen met een fiets aangehaast, want die dacht ook normaal op tijd te zijn. Hoe moeilijk kan het zijn om op tijd te rijden ??? Het is de eerste halte van de eerste rit van de dag. Dus niet dat je een hele rit met tegenslagen achter de rug hebt of zo. Maar goed, hij zat in de bus. Door naar de paalbergweg en daar de dagelijkse gang van zaken weer oppakken. Vandaag dan toch echt aan de slag met de VIO’s. In de loop van de dag werd de uitslag van het referendum ook steeds duidelijker. Het lijkt er voorzichtig op dat de “tegen” stemmers gaan winnen. Niet overtuigend, maar winnen is winnen. Dat zagen we ook met de Brexit. “Mijn” gemeente was in ieder geval duidelijk “tegen”. Na het werk, was ik aan de beurt om door Cor geknipt te worden. Vorige week was Colin geweest en nu kon ik terecht. Nadat Cor me weer van een kort koppie had voorzien, ben ik weer naar mams gegaan. Colin was daar al en na de nasi voor mij en de tosti’s voor hem, zijn we weer naar huis gegaan. Daar een beetje aangerommeld en “Inferno” afgekeken en toen de losse haartjes afgedoucht en naar bed.

About Peter Hofman 2145 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.