Groene vingers.

Na het uitslapen en de late brunch vanwege het vergeten van het vooraf verzetten van de klok, even naar de diverse tuincentra in de buurt voor de inkoop van het nieuwe groen. Bij terugkomst zijn wat groen grassen in de groind naast de schutting gezet en met de overige plantjes zijn twee bakken voor in de voortuin en twee potten voor in de achtertuin gevuld. Er is een bepaalde “hang” naar paars 🙂 Zelf ga ik morgen maar een mijn balkon opmeten om te kijken wat ik waar kwijt kan. Een bak met winterharde plantjes lijkt me wel iets. Ik richt me op Stipa tenuissima gecombineerd met Erica carnea. Ofwel Mexicaans vedergras en winterheide. Ook weer door het ingaan van de zomertijd, pas om een uur of half acht gaan eten. Voor die tijd heb je gewoon nog geen trek 🙁 Het wordt tijd datr die zomertijd wordt afgeschaft! Na het eten op de bank gestort voor een setje ncsisicsi’s. Van elke smaak was er wel een geloof ik.

About Peter Hofman 2139 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.