Roadkill

Weer een beetje uitgeslapen. Het Kaj Munk College begon weer op het tweede uur. We verlieten dus weer als laatste Hillegom. Het was behoorlijk mistig, maar we waren nog op tijd op school. Daarna doorgereden naar de paalbergweg. Ik kon niet inbellen in het ochtendgebe, omdat de telefoon niet met mijn carkit wilde koppelen. Jammer. Andere keer beter. Op kantoor de volgende VIO server gepakt voor de upgrade. Nog een paar en dan zijn we er doorheen. Voor de pauze de eerste VIO geupgrade. Na de pauze snel zijn broer. Daarna het frame vrijgegeven, zodat een collega er ook verder mee kon. We zaten elkaar toevallig in de weg vandaag. Daarna nog even een verlaat rondje buiten gelopen. Wat spullen gehaald bij de Action. Op de terugweg zag ik nog een rete-vette, dode rat in de heg liggen. Roadkill 2.0 🙂 Na het werk weer naar mams. Op de een of andere manier leek niets op te schieten. Colin was boven omdat het internet het niet goed deed. Wat er gebeurd is, weet ik niet, maar het resetten en her-configureren van de router loste het op. Hij kwam nog even naar beneden voor het eten en later heb ik hem met zijn spullen weer naar boven gebracht. Monique was nog niet thuis, maar hij vermaakte zich wel. Thuis alle spullen weer naar boven gesleept en opgeruimd. Werk-laptop aangesloten voor morgen. Dan werk ik een dagje thuis vanwege het ombouwen van mijn meterkast. Ik krijg slimme meters. Zal mij benieuwen.

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.