Colin 15 jaar!

Colin is jarig, dus hij mag uitslapen 🙂 Oké ook vanwege goede vrijdag, want anders had hij mooi naar school gemogen. Zelf even de dokter gegaan om eindelijk een keer naar mijn oren te laten kijken (mmmm, dat hoorde je vroeger als je niet luisterde…) Na het duiken blijfg er tegenwoordig lang water in mijn oor achter en ook als het droog is, voel ik druk en duizeligheid. Dus… Uit laten spuiten. De assistente kon dat wel even doen. Of ik het wel vaker had laten doen? Ja, bakkie onder mijn oor houden en rotgevoel. Ik was op de hoogte. Beide oren spogen een flinke prop donkere bagger uit 🙁 Geen wonder dat ik wat last had. Maar een paar minuten later voelde ik al verlichting. De druk was meteen weg en het zou nu wel een stuk beter gaan. Toen ook nog even langs mams. Ik was gisteren mijn leesbril vergeten en een kop koffie ging er ook wel in 🙂 Toen nog even boodschappen gedaan voor Colin zijn verjaardagslunch morgen. De rest van de dag nog wasjes gedraaid en de tassen voor het weekeinde ingepakt. Tegen half zes zijn we richting Hillegom gegaan. RICHTING Hillegom ja, bij de hoofdvaart gingen we linksaf 🙂 Verrassing! Voor zijn verjaardag namen Annet en ik Colin mee naar Sembazuru. Ik moest hem op de een of andere manier toch verrassen, maar uit het feit dat we om zes uur wegens moesten zijn had hij al geconcludeerd dat Annet iets aan het regelen was. Toen de tassen in de kofferbak moesten concludeerde hij dat we uit eten gingen en de afslag Hoofddorp gaf hem al zekerheid over de Japanner. Hij is toch niet dom. Lekker gegeten aan tafel met een gezin dat achter een barbecue voedsel pakketten website zat. En na een lekker diner door naar Hillegom. Je bent best wel een poosje aan het eten, dus meteen naar bed. Morgen de verjaardagslunch. Truste!

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.