Verjaardagslunch

Vanmorgen wakker geschald door de geluidsinstallatie van de plaatstelijke voetbalclub. Annet en Colin waren al begonnen met de voorbereidingen voor de lunch. Ik ben nog even naar de bakker in de Zilk gegaan om het bestelde brood op te halen. Even na twaalf uur kwamen de eerste gasten binnen en al snel zat het huis vol. Na de soep, kon iedereen verder zelf brood en beleg regelen. We hadden de tafel helemaal vol gezet met spullen. Na een gezellige middag heb ik mams weer naar huis gebracht. Die was met Monique mee gekomen,maar die wilde door naar het zuiden. Na alles verder opgeruimd te hebben, hebben we het spel gespeeld dat Colin gekregen had. Vlotte geesten bleek een erg leuk spel, waarbij je goed moet kijken wat er wel of niet op een opengedraaide kaart staat en het goede voorwerp van tafel pakken. Ook nog een spelletje Qwixxx gedaan en toen toch nog wat gegeten. Verder lekker rustig de avond door.

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.