Zomer abonnementje

Vanmorgen eerst met een vol huis het paasontbijt gedaan. Daarna het traditionele paaseieren zoeken. We hadden gezegd dat het grootste deel in de tuin verstopt lag, maar toen ze in de tuin gingen zoeken, konden we ons lachen al snel niet meer houden “één April!”. Toen was het voor Annet ik mijn tijd om naar de verjaardag van Marina te gaan. Meteen iets meegenomen voor Nico die volgende week jarig is. Na de verjaardag nog even langs SnowPlanet. Het plan was om een zomerabonnement te halen, zodat ik lekker kon oefenen. Vandaag was dat abonnement extra goedkoop. En dat was geen 1-April grap. Voor de deur kwam ik er echter achjter dat ik helemaal niets bij me had om mee te betalen, dus onverrichterzake weer naar Hillegom. Even snel wat APC naar binnen geschoven, geld gepakt en weer terug naar SnowPlanet. Aan de balie was alles snle geregeld. Ik stond al in het systeem door de les van vorige week, dus als snel was ik de eigenaar van een pasje dat me vanaf vandaag tot eind september onbeperkte toegang tot de skihal gaf. Inclusief materiaal. Als extra kan ik ook nog onbeperkt introducees meenemen die dan voor gereduceerd tarief ook de hal in mogen. Dus aanstaande vrijdag, zal ik wel op de skihelling staan.

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.