Tweede paasdag

Vanmorgen de wekker gezet. Het was wel tweede paasdag, maar om acht uur ging mijn stand-by dienst in. Normaal is dat om vier uur ‘s middags, maar op feestdagen is dat acht uur, aansluitend aan het beeindigen van de vorige collega. Dus… Stad-by telefoon overzetten en weer omdraaien. De rest van de dag weinig bijzonders gedaan. Annet is nog naar haar moeder geweest en heeft dat via het tuincentrum gedaan om nog wat plantjes voor de tuin te halen. Wandelen leek mij wel wat, maar daar vond Annet het iets te druilerig voor, dus werd het een luie thuis dag.

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.