En wat doe je dan?

Vanmorgen, ongestoord door de stand-by, wakker geworden en weer vrolijk op pad gegaan naar de paalberweg. Waze aangezet om eens te zien hoe die me om de files heen zou sturen, maar ik ga de volgende keer toch maar weer mijn eigen sluipweg nemen. Die blijft het beste 🙂 Maar goed. Puppet blijkt nog steeds niet te doen wat we willen. Dus dat werd weer zoeken in alle hoeken. En zoals verwacht… Dat heeft nog nooit iemand op AIX meegemaakt… Wel in kunnen regelen dat al mijn gegevens van mijn primaire opstapserver regelmatig gekopieerd wordt naar mijn uitwijk server. Dan kan ik de volgende keer in ieder geval doorwerken met al mijn tooltjes, als mijn eigen server weer eens onderuit getrokken wordt. De rest van de dag lekker aangerommeld en gezocht. Ook nog op zoek gegaan naar nieuwe braindumps voor het Oracle examen. Dat is toch wel een dingetje. Wel iets gevonden, maar toch even nagevraagd of die wel geënt zijn op de meeste recente examens. In de middag snel naar huis. Vanavond is de vergadering van de VvE, waar ik tot nu toe nog nooit naar toe heb gekund. Vanavond gaat het dan lukken… Hangt er op de buitendeur een briefje dat hij wegens omstandigheden niet door kan gaan. Nieuwe datum volgt… Zo jammer he… Dan heb je opeens een avond vrij… Wat doe je dan??? Je neemt de bus naar Schiphol Plaza en gaat daar even lekker rond kijken. Jammer genoeg kon ik de winkel met de vliegtuigmodellen niet vinden. Volgens mij stond er altijd een giga rompdeel voor de deur, maar… Niet gezien. Ook de wandelpier kon ik niet meer vinden. Ze hebben toch wel een en ander veranderd in de loop der jaren. Na een kop koffie, de bus weer terug naar het dorp. Het was ondertussen gaan regenen, dus redelijk doorweekt kwam ik weer thuis Alles meteen in de was gegooid en nog even ingelogd op het werk. Geen problemen! Dus we kunnen weer rustig de nacht in. Hopen dat die rustig blijft. Truste!

About Peter Hofman 2139 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.