En weer kedengendeng…

En na het ochtendritueel thuis, zit je dan weer in de trein naar een andere locatie. Vandaag wederom Apeldoorn. Het begint te wennen. We hadden een bespreking over het uitfaseren vana een tool en hoe we die gegevens op een andere manier toch op zouden kunnen leveren. Omdat een van de genodigden laat was, hebben we eerst nog een semi-afsluitend gesprek gehad met een klant. Het lopende project is afgerond. Om naar het volgende! Daarna dan de tool bespreking, lunchen en nog wat klussen. Bijtijds weer op pad gegaan richting de bushalte. De planning geeft een aankomsttijd van net over vijf uur aan de paalbergweg, waar mijn auto staat. Only Friends slaan we over vandaag. Alle sport activiteiten zijn geannuleerd vanwege Ajax-dag. Tussen drie en vijf is de Ajax selectie op het center om de kids te vermaken. Dus gewoon terug naar station holendrecht, de auto pakken en langs de döner naar huis. Ik was net op de bank geploft om lekker simpel een aflevering van “Death in paradise” te kijken, toen de deur al open ging en Annet binnen kwam. Die was vroeg en even langs de patatza(a)k gereden. Wat later kwam Colin ook weer en de club was weer compleet (allemaal gekken, allemaal gekken 🙂 ).

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.