Ajax-dag Only Friends

Toen we vanmorgen op het parkeerterrein bij de bus stonden te wachten, ging Colin opeens wat vroeger naar de halte. Monique stond er ook te wachten, want die moet tegenwoordig naar Den Haag en nam de bus vanaf de zelfde halte. Had hij vast een beetje aanspraak tot de rest van zijn reisgenoten er ook waren 🙂 Aan de paalbergweg weer verder met de dagelijkse werkzaamheden. In de loop van de dag leek het er op, Jos, dat een deel van de puppet problemen “opgelost” waren door een trucje. Wel niet de manier waarop je problemen op wilt lossen, maar het is een begin. In de loop van de middag bleek dat de foute servers zich weer netjes elk half uur bij de puppet master meldden! Na het werk heel even langs de IKEA om voor Monique een vloerbeschermer te halen. Die wilde het laminaat ook tegen de bureaustoel gaan beschermen. Vervolgens door naar mams. Even naar haar auto gekeken, want de spiegels ;aten zich niet meer goed electrisch stellen en het rechter raam werkt ook niet meer mee. Morgen even een setje speciale schroevendraaiers meenemen. Na de lasagne weer naar huis. De nieuwe sim kaart voor Colin zijn telefoon was ook binnen, dus hebben we die telefoon nu eindelijk in gebruik kunnen nemen. Voor mobiel internet moet hij nog heel even wachten, want dat kaartje had ik verknipt. Ietsiepietsie te klein 🙂 XS4ALL gebeld om een nieuwe aan te vragen. “Ik heb niet gehoord dat u hem verknipt heeft. U heeft dus een ouder type sim kaart die niet in uw nieuwe telefoon past… We sturen een nieuwe zonder extra kosten”. Verder lekker weinig gedaan.

About Peter Hofman 2145 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.