Wiegje

De vrijdagavond was vreemd geweest geweest. Niet in Hillegom. Vanmorgen wakker geworden in mijn eigen huis. Colin had lekker uitgeslapen, maar het werd weer tijd om in de actie te komen. We hadden gericht op een uur of elf om op pad te gaan. Tot mijn verbazing lukte dat zo maar! Om elf uur zaten we in de auto op weg naar Monique. Na Colin daar gebracht te hebben nog even op de koffie geweest bij mams. Vervolgens op naar Hillegom. Daar bleek Annet lekker de tijd genomen te hebben voor het uitzoeken van de stof voor de wieg die naar Sam en Lisanne ging. De familie-wieg moest bekleedt worden voor hun baby. Op de bodem van die wieg staan de namen van alle Beerendonkjes die er in hebben gelegen, beginnend met Henk in 1957. De rest van de dag niet al te veel gedaan. ‘s Avonds kregen we Anneke en Leo te eten. Na een gezellige avond weer in bed gestort. Morgen vieren we de verjaardag van de moeder van Annet.

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.