Da’s pech, Red Bull weg

In de loop van de ochtend richting Den Weeligenberg gegaan om de spullen klaar te zetten voor de verjaardag van Annet haar moeder. Ze is pas van de week jarig, maar vandaag vieren we het. Samen met Annet een beetje bijtijds gegaan om de spullen klaar te zetten en de rest van de familie op te vangen. Er was een zaaltje gereserveerd voor ons. Na het feestje alles weer opgeruimd en terug naar het honk. De Formule 1 was ook al snel niet helemaal interessant meer, want na twee ronden reed Max zijn achterwiel stuk op Lewis Hamilton. Niet al te lang daarna, ging het licht bij Riccirado ook uit. Letterlijk. Het schermpje op zijn stuur liet zien dat hij van de zesde versnelling terug schakelde naar vijf, vier en drie, waarna alles op zwart ging. De motor liet ook direct het typische “bwuhhhhh” horen van een motor die niets meer wilde doen. Verder lekker rustg aan gedaan en vast mentaal voorbereid op de komende werkweek.

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.