Knutselen aan een X-Wing

Opstaan, je ding doen en op pad! De filedruk was vanochtend minimaal. Zonder vertragingen van welke soort dan ook aan de paalbergweg belandt. Dat was meteen het einde van weer een stand-by weekje. Dat heb ik lekker gevierd door het invullen van de uren declaratie, waarna ik weer lekker aan het werk kon. In ieder geval vanavond weer rustig slapen! In de pauze kon ik niet normaal lunche, want we bleken uitgenodigd te zijn door het management voor een “Medewerkers Lunch”. Met de bobo’s en de bobo van de bobo’s, hebben we een uurtje kunnen lunchen en praten over de algemene gang van zaken op de afdelingen. Hoewel ik daar oorspronkelijk weer redelijk sceptisch over was, bleek het deze keer wel enige inhoud te hebben. Men stond in ieder geval open voor de opmerkingen uit de groep. Nu afwachten wat er daadwerkelijk mee gedaan wordt… “And Now We Wait” :). Na het werk nog even wat kleine boodschappen gedaan en daarna naar mams. Lekker nasi gegeten en de auto even nagekeken. Het rechter raam gaat weer electrisch open en dicht. De spiegels is nog een uitdaging. Die contacten zijn behoorlijk gecorrodeerd. Daar moet WD-40 aan te pas komen. Thuis een beetje opgeruimd. Duikpak proberen te lijmen, maar de neopreen lijm is niet goed meer. Van de week even nieuwe halen. Dan maar verder met de T-65 X-Wing. De verlichting set die voor de T-70 gemaakt was, past eigenlijk zonder problemen ook in de T-65. Ondanks dat het model iets anders gegoten is, lukt het prima om alles netjes weg te werken en door te voeren. Verder lekker op de bank hangen en zo vroeg naar bed met het volgende deel uit de Perry Rhodan serie 🙂

About Peter Hofman 2137 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.