Vergaderzaaltje

Op een korte onderbreking na lekker geslapen. Wel last met wakker worden, dus een paar snoozes verder pas uit bed gekomen. Lekker naar de paalbergweg alwaar het al snel een heus kipenjok begon te worden. Allemaal mensen die zichzelf vreselijk belangrijk vinden en het hoogste woord willen hebben. Ik was net bezig met een e-learning voor de verlening van mijn EHBO certificaat, dus dat kon ik niet gebruiken. Dus toen maar eens een van de vergaderhokken ingenomen. Heerlijk rustig! Het leverde wel wat verstoorde blikken op van de anderen die die ruimte als reguliere werkplek gebruiken, maar die hebben vandaag even pech 🙂 Mijn nieuwtje van vandaag is dat het succes van Rogue One: A Star Wars Story een vervolg gaat krijgen in de vorm van Solo: A Star Wars Story. De stories doen het goed! De werkplek doet het ook goed. Heerlijk rustig! Mijn eigenlijke werkplek lijkt wel een kroeg! Na de pauze was mijn oase van rust nog steeds vrij 🙂 Het achterlaten van diverse spullen heeft gewerkt. Na het afronden van de training ben ik nog lekker blijven hangen. De rust beviel me wel. Toch maar eens achter een goede hoofdtelefoon met noice-canceling aan. Droevig dat dat moet, maar goed… Ook nog even naar de Decathlon geweest voor nieuwe neopreenlijm. Mijn duikpak moet nodig gelijmd worden. Hopen dat dat nog tot de mogelijkheden behoort, want ik heb nog geen zin om een nieuw pak te moeten kopen. Er zit al een nieuw zwembad pak aan te komen en dat is wel weer even genoeg. Na het werk weer lekker naar huis. Even klusjes doen. Er moet onder andere nog een was gedraaid worden. Wachtend op de was, zodat die in de droger kan even mijn tas ingepakt en in de auto gestapt richting Hillegom. Morgen gaan we de moeder van Annet verhuizen en daar help ik bij. Dan is het wel makkelijk als we al in de buurt zijn. Onderweg even een tussenstop bij de BK. Het is al weer een tijd geleden dat ik een Whopper heb gegeten. Bij de BK binnen bleek dat ze hier ook aanpassingen aan het menu hadden gedaan en net als bij het restaurant met dde gouden poorten, hebben ze hier ook iets BBQ achtig. Die was Ook terug lekker. Door naar Hillegom en een rustig avondje bank. Bijkomen van de drukke dag. Truste!

About Peter Hofman 2136 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.