Gezond eten.

Vandaag was het dan zo ver. De verhuizing van ma Beerendonk naar haar nieuwe woning. Weg bij de crisisopvang van den Weeligenberg in Hillegom en op naar zorgcentrum Westerkim in Nieuw-Vennep. Wat in eerste instantie leek op het verhuzien van drie stoelen, bleek toch iets ingewikkelder te zijn en het was dan ook erg prettig dan Henk ook kwam helpen en dat Nico een busje van zijn werk mocht lenen. Samen heb je het dan redelijk snel voor elkaar. Best vreemd. Iemand, die eigenlijk niet meer precies weet wat er gebeurt haar kamer leegruimen en dan even later een hele andere kamer weer inruimen. Wat lopen we eigenlijk te sollen met mensen 🙁 Het is dan wel een schrale troost dat ze het op het oude plekje niet zo naar haar zin had en graag weg wilde. De nieuwe kamer is dan ook een stuk aantrekkelijker. Alleen het uitzicht al! Niet meer tegen de ramen vaneen andere afdeling kijken, maar gewoon op de rotonde voor het huis en de straten er omheen. Nu maar hopen dat ze hier rust vind. Ik had lekker de rest van de dag vrij en ben via Meerzicht naar huis gegaan. Nog wat boodschappen gedaan voor het eten en voor Annet die vanavond weer naar mij kwam. In de loop van de middag begin ik met steeds beroerder te voelen. Zweterig, niezen, hoesten. Tot het moment dat ik besloot om niet naar Only Friends te gaan, maar lekker in een dekentje op de bank te gaan hangen 🙁 Vandaag dus ook niet naar de döner toe. In plaats daarvan maar weer een keer gezond eten. Aardappeltjes en groenten met een Duits biefstukje. Na het eten lekker weer op de bank geploft met Lawrence of Arabia uit de BluRay. Later op de avond kwam Colin ook weer bij me en tot slot, last but not least, kwam Annet ook nog.

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.