En hij is klaar…

Opstaan, in de actie, Annet uitgezwaaid, Colin bij de bushalte gebracht en via de verkeerde weg het dorp uit, zo de file in 🙁 Weer in de fout gegaan en niet via Aalsmeer de A9 op gegaan, maar via het nieuwe knooppunt Badhoevedorp. Die doet zijn naam knooppunt eer aan 🙁 Na het ochtendgebed weer lekker aan de klus met puppet. Nu een keer geen problemen om op te lossen, maar eindelijk tijd om de opstapserver een beetje in te regelen zodat het gebruik van puppet wat makkelijker gaat. Nu kunnen we dus eindelijk echt gaan bouwen. In ieder geval willen de database mannen graag gebruik maken van… Na de lunch, in de auto gestapt naar het oosten van het land. Op ziekenbezoek bij een collega. Vanwege de tijd, ging ik niet met de rest via Apeldoorn. Dat is voor mij een flink eind omrijden en ik wil graag weer een beetje bijtijds thuis zijn. Ik kreeg ook nog een verzoek van de leverancier van de LED uitbreiding voor de T-70 X-Wing om foto’s te sturen van mijn werk aan de T-65. Hij wilde graag dat project ook aan zijn website toevoegen. Na het bezoek aan Tom, naar mams. Lekker gegeten en doodmoe op naar huis. Wat foto’s van het model gemaakt en opgestuurd en verder vooral geen bijzondere plannen hebben voor vanavond. Straks komt een misschien wel interessante documentaire over hoe men nu omgaat met de tweede wereldoorlog. Nicolaas op oorlogspad… Ben benieuwd.

About Peter Hofman 2146 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.