Sakura

Het is weer vrijdag. Opstaan, Colin wegbrengen, door naar mams, duikpak gelijmd, naar SnowPlanet anderhalf uur geskied, naar IJmuiden voor een bak kibbeling en weer terug naar huis. Coen was hij de buren op de begane grond aan het tegelen met twee collega’s. Zo is de wereld toch klein. Lekker rustig op de bank naar De Langste Dag gekeken tot het tijd werd dom Colin weer op te halen. Het plan om nog in het Amsterdamse bos naar de kersenbloesems te kijken strandde in vermoeidheid. We zijn dus maar direct naar huis gegaan. Colin ging qompas doen en ik ben verder gaan kijken naar de langste dag. Aan het einde van de middag kwam iemand de doos Fisher Technik halen die ik via marktplaats aan hem verkocht had. Toen de spullen ingepakt en met Colin naar Zwanenburg voor döner. Tijdens Colin zijn stage bij Only Friends gingen we daar al eens wat eten en hij baalt eigenlijk een beetje dat die stage afgelopen is omdat we dan niet meer die kant op gaan. Dan doen we het zo 🙂 Na het “etentje” heb ik hem naar Monique gebracht en ben ik toch nog even naar het Amsterdamse bos gereden om te kijken bij de kersenbloesems. Als ik dacht dat ik de enige was op vrijdagavond,ik het mis… Er waren best een boel mensen op de been om daar van het geheel te genieten. Het was dan ook erg mooi om te zien. En gezien de hoeveelheid Japanners, heeft het voor die mensen vast een speciale betekenis allemaal. Ik heb er nog een paar op de foto gezet en ben vervolgens weer terug gereden naar Hillegom.

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.