Keukenhof

Vandaag voor het eerst in mijn leven naar de Keukenhof geweest. Tja, als je vriendin er om de hoek woont, is het ook wel lastig te vermijden 🙂 Maar dat was ook helemaal niet nodig, want het is een leuk park om rond te struinen. Voor alle zekerheid maar met de fiets er naar toe gegaan, want we bleken niet de enigen te zijn. Tussen alle nationaliteiten door, hebben we park doorkruist. We zijn ook nog de molen op geweest. Daar was Annet nog nooit in geweest. Na het bezoek weer op de fiets terug naar Hillegom. Daar bleek Annet geen rust te hebben voor ze bij haar moeder langs zou gaan, dus heb ik haar maar op pad gestuurd. Ze wilde zich niet haasten, maar we moesten even voor vier uur al weer bij Frank en Inge zijn voor hun feestje. Ze vieren hun 60ste en 55e verjaardag samen met het feit dat ze de gevolgen van de aanrijding langzaam te boven komen. Mij was gevraagd foto’s te maken van iedereen die binnen kwam. Om zes uur werd het buffet geopend. Iwan van R&D catering, verzorgde de interne mens. Er waren salades en diverse soorten vlees op de BBQ. Er was ook live muziek.

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.