Bollentocht

Annet vetrok vanmorgen al heel erg vroeg. Ze ging om half zeven de bollentocht roeien. Ik kon nog lekker blijven liggen. Toch bijtijds opgestaan om halverwege in de F1 te vallen. Beide Toro Roso’s hadden elkaar net van de baan gereden en max had zijn tactische pitstop gemaakt. Appeltje eitje dus zou je zeggen. Helaas had mijnheer geen geduld om te wachten tot de grote jongens hun banden aan puin hadden gereden en wordt hij eerst door Lewis naast de baan gelokt en vervolgens een paar ronden verder gaat hij samen met Seb in de rondte. Weg kansen. Als klap op de vuurpijl krijgt hij nog tien seconden tijdstraf. Daar sta je dan vroeg voor op. Toen Annet weer terug was van de bollentocht zijn we nog even bij mams langs gegaan om een bos tulpen te brengen. De rest van de dag hebben we besteed aan voorbereiding op de komende week. Timo aan de studie, Annet ging een trainign voorberedien en ik ging me inlezen in het examen van aanstaande donderdag. Joep was onderweg voor een flinke rit met zijn vrachtwagen.

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.