TaaTuuu…

Vanmorgen begon de werkweek weer. Op mijn bureau lag de noise-canceling koptelefoon van Jos op me te wachten. Die mag ik even uitproberen om te kijken of die iets helpt in het kippenhok dat het iedere dinsdag hier is aan de paalbergweg. Al snel bleek dat ik hem wellicht vandaag al kon testen. Wat normaal op dinsdag pas komt, was nu al aan het binnenstromen. Gelukkig kon ik af en toe even wat anders gaan doen. Ook nog een bespreking met Roel over de stilgelegde verfraaiing van de afdeling. Aangegeven dat de puinhoop die achtergelaten was het ergste pijnpunt was en voor onze afdeling, het ontbreken van een hoge afscheiding tussen het stand-up-commedian gedeelte en onze bureaus. Voor de puinhoop wordt de daarvoor aangewezen ploeg ingeschakeld en voor het wandje heb ik mandaat om het zelf te regelen 🙂 Het zou er toch wel op neerkomen dat we verdere verfraaiing zelf zouden moeten regelen en nu kan ik daar dus gewoon tijd aan besteden en het op mijn manier inrichten 🙂 Dus van de week de hondjes mee en kasten schuiven. Tegen de tijd dat het tijd werd om af te nokken, begon de porto opeens te pruttelen. Op de vierde was iemand niet lekker geworden en de BHV-er ter plaatse vroeg om assistentie met een AED. Oproep beantwoord, de AED opgehaald op de tweede en door naar de vierde. Om een lang verhaal kort te maken. De collega bleef asgrauw en niet lekker, dus hebben we via 112 een ambulance laten komen. Die dreven ons vakkundig de ruimte uit en verder heb ik het niet meegekregen. Het was ook niet noodzakelijk dat we met vijf man er bij bleven, dus de regisseur en een reguliere BHV-er zijn achtergebleven en de rest, waaronder ondergetekende, zijn weer aan het werk gegaan. De AED kon ik weer opruimen, die hadden ze niet nodig. Toen ingepakt en naar mams gegaan. Wel via huis om de boormachine op te halen en via Beemom wat bouten te halen. Daarmee heb ik het tuinhek van mams gerepareerd. De top plank was er met de laatste storm afgewaaid, maar die laat nu niet meer los 🙂 Vier keer M8*40 zelf borgend moet afdoende zijn om een houten plankje op een metalen paaltje te houden 🙂 Na de lasagne lekker naar huis. Spullen opgeruimd, “De Langste Dag” afgekeken, de vaatwasser uitgeruimd en verder ga ik lekker weinig doen vanavond. Welterusten vast voor straks!

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.